De Health Check is een meetinstrument om risicofactoren in kaart te brengen op het gebied van voeding, gewicht, conditie, fysieke belastbaarheid en stress.

Naar aanleiding van de uitslag kunt u indien nodig bij Zorgwaard specifiek programma's volgen om deze onder controle te krijgen:
Stress de baas,
Fit en gezond gewicht,
Fysiofit training.
Rugtriatlon
Nek/-armtriatlon
Uiteraard bieden wij ook Individuele begeleiding en kan er gebruik worden gemaakt van een e-mailservice om u in het verbeteren van de leefstijl te ondersteunen.

Waar wordt de Health Check voor gebruikt?

1. Individuele test bij Zorgwaard fysiotherapie
2. Brede inzet in een bedrijf
3. Voor- en nameting bij onze programma's
De test kan volledig worden afgenomen (ongeveer 3/4 uur) of kan op maat gemaakt worden voor een cliënt of opdrachtgever.
Aan de hand van de resultaten van de Health Check krijgt u een individueel verslag en advies op maat.

 


De Health Check bestaat uit:

1. Vragenlijsten
Deze geven een beeld van de subjectieve beleving van u en hebben betrekking op diverse onderdelen van de gezondheid. Deze kunt u thuis middels internet invullen of op de praktijk.
2 .Testen
Deze zijn gericht op conditie, functionele belastbaarheid en kracht om een objectief beeld van uw belastbaarheid te meten.
3 .Onderzoeken
Deze meten de bloeddruk, BMI (Body Mass Index), vetpercentage en de buikomvang om het verdere beeld van uw gezondheid te compleet te maken.

 

 

Uw waardering

9.02

Uw waardering voor Zorgwaard in 2016