benen.jpg

Voor wie ?

Fysiofit training is voor een ieder die wil werken aan het verbeteren van het houding- en bewegingsapparaat, bijvoorbeeld conditie en/of spierkracht en daarvoor niet naar een sportschool of sportvereniging wil/kan, of denkt te kunnen, in verband met zijn of haar lichamelijke klachten. Deze klachten worden mogelijk door de training gunstig beïnvloed.


Hoe ziet de fysiofit training eruit?

Uw traint twee maal per week ± 1 uur, ten minste 8 weken, individueel. Aan de hand van een voor u op maat gemaakt programma, afgestemd op uw mogelijkheden en/of wensen. Dit programma/de fysiofit training wordt samengesteld en begeleid door een(sport)fysiotherapeut .
De eerste sessie bestaat uit een intake, waar u een aantal vragen betreffende uw gezondheid/conditie worden gesteld. Er wordt een conditietest afgenomen en u maakt een start met het fysiofit trainingsprogramma.
U traint met behulp van apparatuur en/of vrije oefeningen in een oefenruimte, in sportkleding en op sportschoeisel, met maximaal 6 personen.
Deelname aan de Fysiofit training is op eigen risico. De begeleidende (sport)fysiotherapeut zal de deelnemer met alle deskundigheid begeleiden, maar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onverhoopte schade.Trainingstijden en kosten:

Trainingstijden worden in overleg met u bepaald.
Betalingen geschieden contant of op nota. Deze kosten worden niet vergoed door uw ziektekostenverzekeraar, u traint op eigen kosten.Wat neemt u mee?

Sportkleding en sportschoeisel, een flesje om water in te doen en een handdoek. ± 1 uur tevoren moet u iets eten en voldoende drinken.